Freelance dronepiloot

Zin in een frisse blik op je bedrijf, project of vastgoed? Samen brengen we je marketing naar nieuwe hoogtes met cinematische ! Als gecertificeerd dronepiloot (EASA) zorg ik voor waanzinnige shots die je verhaal in cinematische kwaliteit vertellen.

DJI 0050

Hier ben ik een krak in!

Ontdek de kracht van luchtbeelden en geavanceerde metingstechnieken om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen. Met de nieuwste technologieën in dronefotografie en fotogrammetrie openen we een wereld van mogelijkheden.

Dronefotografie

Dronefotografie tilt je zicht letterlijk en figuurlijk naar hogere sferen. Stel je voor: je vastgoed schittert vanuit de lucht, adembenemende landschappen onthullen hun verborgen pracht, en dynamische events worden vanuit de wolken voor eeuwig vastgelegd. Klaar om je wereld op een spetterende nieuwe manier te bekijken?

Dronevideografie

Dronevideo's voegen een vleugje magie toe dat je verhaal echt laat poppen! Of het nu gaat om je nieuwste vastgoedparel, die prachtige golfbaan, of je bruisende bedrijf, we brengen alles tot leven met adembenemende luchtbeelden die barsten van de cinematische flair. Zin om dit unieke perspectief zelf te ervaren?

Drone mapping

Fotogrammetrie tilt precisie naar een hoger niveau! Deze moderne techniek gebruikt fotografie om de exacte afmetingen en posities van objecten te bepalen. Of je nu bezig bent met landmeting, bouw, archeologie of stadsplanning, de mogelijkheden zijn eindeloos. Klaar om deze geavanceerde service in jouw sector te introduceren?

In cijfers

kilometer gevlogen
+ 0
uren gevlogen
+ 0
drones
0

Vaak gestelde vragen

Wat kost een dronefotograaf?

De prijzen variëren per opdracht, namelijk de omvang en op te leveren resultaten bepalen de prijs. Een richtprijs is €500 voor een opdracht van enkele uren, waarbij het opgeleverde resultaat 20 foto’s en 1 video is. Dit is inclusief materialen en exclusief verplaatsingkosten.

Afhankelijk van de locatie kunnen er bepaalde beperkingen zijn opgelegd in het luchtruim. Dit kan gaan van hoogtebeperkingen tot zones waar er niet gevolgen mag worden, vanzelfsprekend is dat er beperkingen gelden in de buurt van luchthavens, penitentiaire gebouwen alsook andere kritische infrastructuur. Als je niet zeker bent, kan je me om advies vragen of kijken op de kaarten van je luchtvaartautoriteit.

Vanwege verschillende redenen opteer ik voor drones met het C0 of C1 label, specifiek de DJI Mavic 3 Classic, DJI Air 3 en DJI Mini 3 pro. De keuze voor deze drones die onder de laagste C-klasse vallen is bewust om in zoveel mogelijk scenario’s te kunnen filmen en fotograferen zonder specifieke toestemmingen. Daarnaast bieden ze alle professionele beeldkwaliteit in hoge resoluties die geschikt is voor moderne producties. In uitzonderlijke omstandigheden kan er ook gevlogen worden met een FPV drone, namelijk de DJI Avata.