Jordi Driesen

Straffe websites

Heb je een nieuwe website nodig, of kan je oude website wel een facelift gebruiken?

Straffe websites die werken voor je klanten en Google.

Elke website die ik maak is gebaseerd op WordPress, s’ wereld meest gebruikte Content Management Systeem. Wist je dat meer dan 40% van alle websites in de wereld op WordPress draaien?

De modulariteit van WordPress maakt het mogelijk om heel wat verschillende soorten websites te maken, gaande van bedrijfswebsites tot grote webshops. Ontdek alle mogelijkheden hieronder.

WordPress icon

Website

Op zoek naar een mooie en snelle websites om klanten te bereiken en binnen te halen? Samen gaan we aan de slag om de perfecte website te maken die werkt voor jou!

Woo icon

Webshop

Online verkopen zonder duizenden euro’s te betalen aan licenties voor bestaande platformen? Ontdek de mogelijkheden van WooCommerce en hoe we jouw webshop opzetten.

WordPress icon

Blog

Klaar om je volgers te bereiken met een mooie website, of hen op je nieuwsbrief te laten inschrijven. Ontdek hoe we de perfecte blog voor jou opzetten!

Een website zonder zorgen?

Eenmaal je website klaar is, stopt het werk niet… vergelijk het met een auto, die heeft ook regelmatig onderhoud nodig om vlot te blijven draaien. Hetzelfde geld voor je website, je gaat regelmatig updates moeten uitvoeren zodat alles up-to-date blijft. Op die manier verzeker je dat je website vlot blijft draaien en alles bovendien veilig blijft!

Betrouwbare hosting aan scherpe prijzen.

Hosting is het fundament van je website, daarom ga je beter van start met performante hosting die bovendien veilig is.

Mijn hosting op maat draait op de beste cloudservers, heeft een sterke OS firewall en er worden elke dag een backup gemaakt. Kortom, je hebt de beste performantie en gemoedsrust tegen hackers en ongelukken!

symbol-on-lightCreated with Sketch.

Cloud servers

Performante hosting is de weg naar een betere gebruikerservaring, daarom worden alle sites gehost bij gerenommeerde cloud providers in de beste datacenters van Europa.

OWASP icon

Firewall

Een veilige website is enorm belangrijk, zeker nu er steeds meer hackers opduiken. Alle websites worden beveiligd met ModSecurity en OWASP CRS om je website te voorzien van een sterke beveiliging.

Amazon AWS icon

Cloud backup

Safety is key, daarom worden er elke dag incrementele back-ups genomen die één maand lang worden opgeslagen. Alle back-ups worden opgeslagen in de cloud, offsite van de server voor maximale veiligheid.

Migratie

Veranderen van hosting, maar weet je niet hoe? Alle WordPress websites worden gratis gemigreerd zonder downtime. Geen kopzorgen voor jou en een vlekkeloze migratie zodat je snel terug aan de slag kan.

* Elastic mail is een mailservice voor transactionele mails. ELke website heeft recht op 1000 transactionele mails, daarna worden er extra kosten in rekening gebracht