Iedereen die ooit van start wilde gaan, of al een ervaren editor is, heeft ooit al wel eens van Adobe gehoord of er mee gewerkt. De Adobe suite is fantastisch, maar is niet altijd even gebruiksvriendelijk… Als je snel van start wil gaan of een korte doorlooptijd hebt, zijn de programma’s niet ideaal. Hier komt Adobe Rush…

Adobe Rush | Jordi Driesen

Lang leve de .mogrt templates!

Een tijdje geleden introduceerde Adobe al .mogrt files die je leven in Premiere een stuk makkelijker maakten, maar hun laatste aankondiging maakt het nog makkelijker. Project Rush is een combinatie van Premiere en After Effects die video editing gestroomlijnder maakt dan ooit! Je kan teksten animeren, transities toevoegen, colorgraden en nog meer. Er zijn verschillende beeld en audiotracks die je kan gebruiken en waar je snel mee aan de slag kan gaan. Ik zie alvast mijn tijd die ik spendeer aan het editen van een video verkorten en er veel meer plezier aan beleven!

Adobe Rush, de video editor waar we allemaal van dromen?

Het goede nieuws stopt hier nog niet, naast een makkelijkere en all-in-one oplossing gaat die ook beschikbaar zijn op elk apparaat! Adobe is volop bezig met de ontwikkeling van een desktop-app en IOs app, Android volgt even later maar komt er ook spoedig aan na de initiële release. Het kunnen bewerken van video’s op verschillende toestellen in éénzelfde software is een echte opluchting voor mensen die altijd ‘on the go’ zijn en niet altijd hun laptop willen meenemen.

Adobe Rush is een software waar ik echt laaiend enthousiast over ben, zowel voor persoonlijk en professioneel gebruik. Adobe heeft geluisterd naar de feedback van hun community en de dagelijkse gebruikers. De wens van creators om snel naar hun sociale platformen te kunnen publiceren is ook ingevuld. Vanuit Project Rush kan je direct publiceren naar een aantal sociale kanalen en Youtube, alsook de normale exports. Als we Adobe mogen geloven lijkt dit de ideale video editing software voor alle creators die snel van start willen gaan!

Wat denk jij van Adobe Rush? Kijk jij er ook naar uit? Let me know op een van mijn sociale kanalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.