• Home
  • ||
  • 002: Op verkenning in Turnhout!

Normaal brengen we de weekends door in de big city’s maar deze week kwam daar verandering in! Samen met de vriendin, kleine plug naar haar instagram, ging ik op pad in Turnhout om snel enkele foto’s te trekken voor haar blog en gezellig een koffie’tje te drinken. We sprongen eerst een koffiebar binnen om op te warmen, enkele tellen later waren de Brusselse wafels al besteld. Het koffie’tje werd een verwenmomentje voor de buikjes.

Toen we in de koffiebar zaten waren we aan het nadenken over de locatie waar we foto’s gingen trekken. De vriendin begon te vertellen over het Turnhouts vennengebied en ging er van uit dat ik als geboren Turnhoutenaar hier alles over wist te vertellen. Tot haar grote verbazing wist ik eigenlijks niets over dit prachtig stukje Turnhouts vennengebied. Enkele Google searches later waren we op weg naar de uitkijktoren om enkele prachtige foto’s te gaan trekken!

Eenmaal aangekomen hebben we een korte wandeltocht gemaakt om te kijken waar er mooi plekjes waren, te veel om op te noemen! Had het niet zo koud geweest, hadden we er veel langer gebleven maar de gure wind maakte het buiten niet zo aangenaam. Toch hebben we ons, voor even dan, stoer gehouden en enkele foto’s getrokken.

Een locatie om zeker te onthouden, een echte aanrader voor iedereen die een mooie plek zoekt om te wandelen of prachtige foto’s te trekken. Ben je benieuwd waar het vennengebied juist ligt of wat je er allemaal kan terugvinden? Op deze website vind je meer informatie.

EVEN JULLIE AANDACHT! Binnenkort ga ik mijn Instagram terug lanceren waar alles draait rond fotografie en beter worden in het vak. Wil je mee leren fotograferen, foto’s bewerken en mijn verhaal met me delen? Kom dan snel terug naar de blog op volg me op Instagram!