The photography corner

Lifestyle is voor mij een heel breed begrip, ik breng er alles in onder gaande van tech tot kleding. Voor mij is lifestyle alles dat me bezig houdt, waar ik aandacht aan besteed en waarde aan hecht. Dit stukje van men blog gaat voornamelijk over dingen binnen lifestyle die steeds mijn aandacht weten te trekken. Benieuwd naar meer?

On the camera

Fujifilm 35mm 1.4 R

Iedere fotograaf heeft een lens in zijn collectie die het grootste deel van de tijd op de camera staat. De Fuji 35mm 1.4 is één van de oudste lenzen voor het Fuji X systeem, maar moet daarom niet onderdoen voor zijn jongere broertjes! De prachtige bokeh, compacte formaat en leuke focale lengte maken het een must-have. Ik combineer de lens met een Tiffen Pro Mist filter om de klassieke film look te krijgen.