The digital corner

Als digitaal marketeer en techie kom ik aanraking met heel wat verschillende tools om je digitale marketing te optimaliseren, websites te bouwen en tal van andere gerelateerde zaken. Af en toe zit er iets tussen dat me echt aanspreekt, me helpt bij een bepaalde uitdaging of een uitdaging van iemand anders oplost! Om iedereen een stapje vooruit te helpen geef ik jullie daarom mijn ervaringen mee.

One to watch

Cloudways

Hosting is complex en zelden maken providers al hun beloftes waar… Of dat was toch mijn ervaring tot ik Cloudways ontdekte! Cloudways is een multicloud hosting provider die je heel wat performantie aanbiedt tegen een scherpe prijs. Je kan een server afnemen bij gerenommeerde cloudproviders en Cloudways zorgt ervoor dat die netjes blijft draaien en het nodige onderhoud krijgt. Kortom, zorgeloze hosting die veel performanter is dan je doorsnee hosting!