Mailerlite

Het perfecte alternatief voor Mailchimp! Mailerlite is een emailmarketing tool met geavanceerdere opties dan de meeste concurrenten en dat aan een lagere prijs!

MailerLite logo - Jordi Driesen

Email campagnes

Stuur je regelmatig een nieuwsbrief naar je klanten, lezers of leden? Mailerlite maakt het makkelijker voor je dankzij een gebruiksvriendelijke interface, knappe designmogelijkheden

Marketing automation

In Mailerlite kan je makkelijk geautomatiseerde flows opzetten, gaande van een simpele verwelkoming tot complexere opvolgflows. Automatiseer repitief werk, personaliseer je berichten en geef je klant een betere ervaring!

Landing pages

In Mailerlite kan je snel landingspagina's maken voor je online cmapagnes. Geen gedoe met pagina's toe te voegen aan je website, via mailerlite kan je snel een knappe landingspagina maken met formulier en bijhorende flow.

Waarom Mailerlite?

Mailerlite is een ‘unicorn’ in de wereld van emailmarketing. Waarom? mailerlite heeft geavanceerde functies die je normaal niet in deze prijscategorie kan terugvinden!

Mailerlite is een project van The Remote Company met als focus een uitgebreid emailplatform aan te bieden aan een scherpe prijs. In prijscategorie concurreren ze met populaire tools zoals Mailchimp, maar op vlak van mogelijkheden begeven ze zich op heel ander terrein.

Mailerlite onderscheidt zich van de concurrentie door zijn scherpe prijszetting, hoge mail delivery rate en de mogelijkheden op vlak van design. Daarnaast is er een innovatieve interface met focus op gebruiksgemak en integratie van bekende sociale platformen.

Mailerlite is de perfecte optie voor iedereen die aan de slag wil gaan met email marketing zonder een hoge prijs te betalen.

Vaak gestelde vragen

Mailerlite is een krachtige emailmarketing oplossing voor KMO’s. In tegenstelling tot veel andere tools biedt Mailerlite veel mogelijkheden in een simpele interface aan een betaalbare prijs.

De gratis versie laat je toe om 12000 mails per maand te versturen en een database van 1000 contacten bij te houden. De betalende plannen hebben geen beperking op het aantal mails, maar wel op het aantal contacten in een account.

Ja, je kan Mailerlite integreren met verschillende platformen of plugins. Er is een integratie met WordPress en verschillende populaire WordPress plugins.

Daarnaast kan je Mailerlite integreren met enkele populaire E-commerce platformen zoals WooCommerce, Shopify, Prestashop en BigCommerce.

Onze Mailerlite diensten

Setup

Wil je aan de slag gaan met sendinblue, maar weet je niet hoe je deze tool moet opzetten? Ik zorg ervoor dat je sendinblue account correct is opgezet en de nodige integraties werken.

Uitvoering

Geen tijd om bezig te zijn met marketing automation? Het dagdagelijkse beheer, opmaak van campagnes en meer kan ik voor mijn rekening nemen zodat jij je kan focussen op je business.

Opleidingen

Wil je zelf aan de slag gaan maar weet je niet waar te beginnen? Ik zorg voor een workshop op maat zodat jij in sneltempo alle basics leert om op de juiste manier aan de slag te gaan.