Het project

Als fotograaf moet je soms een sprong in het diepe wagen om inspiratie te vinden en de goesting terug aan te wakkeren. Die sprong in het diepe bestond voor mij uit een Polaroid SX70 en een pake instant film…

Het duurde niet lang voordat ik gefascineerd was door analoge fotografie en eenmaal de goesting om aan de slag te gaan met film echt doorbrak, was ik niet te houden. Enkele maanden later heb ik een mooie collectie aan analoge camera’s, gaande van een Minolta X700 tot een Mamiya 645 Super. Prachtige camera’s die je een heel andere ervaring bieden dan een digitale camera.

Shot on instant is mijn avontuur met analoge fotografie dat ik graag met jullie deel, waar ik hoop de charme van analoge fotografie over te brengen en andere fotografen inspireer om ook eens een oude camera vast te pakken.