Als je regelmatig aan de slag gaat in Lightroom, heb je al wel ondervonden dat de sliders niet altijd meewerken als je met een muis aan de slag moet. Voor mij zijn de sliders in Lightroom een grote bron van frustratie waar lang geen oplossing voor was. Gelukkig bracht Loupedeck hier verandering in met de Loupedeck+, een handige controller waarmee je alles in Lightroom kan doen via handige draaiknoppen.

Makkelijker werken en minder knoeien

Ik vind Lightroom fantastisch, omdat je enorm veel mogelijkheden hebt om je foto’s leven in te blazen. Helaas is de interface door de jaren heen steeds drukker geworden waardoor de sliders steeds kleiner werden. Als je niet zo graag met een muis werkt kom je al snel in de problemen in Lightroom…

De Loupedeck+ bracht Lightroom terug tot leven voor mij en maakte het proces zoveel aangenamer dan het was. Draaiknoppen met aangename weerstand zorgen ervoor dat je precieze aanpassingen kan maken. Heb je iets fout gedaan? Druk op de knop en de betreffende slider reset zich. Naast de draaiknoppen zijn er nog een hele hoop andere knoppen die je makkelijker aan de slag laten gaan in Lightroom.

Voor wie is de Loupedeck+?

Moeilijk te zeggen, aangezien er wel een stevige prijs aan hangt… Als je zelden in Lightroom werkt, is de prijs van €200 moeilijk te rechtvaardigen. Ben je een enthousiaste fotograaf op professional die vertrouwt op Lightroom, Capture One of Luminar? Dan is de Loupedeck+ een ideale oplossing om sneller te werken! Eenmaal je het toestel en de bijhorende software naar je zin hebt ingesteld, ga je sneller dan ooit tevoren aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.