Straffe partners

Straffe dingen bouw je zelden alleen, daarom doe ik altijd beroep op enkele partners die ik helemaal vertrouw! Hieronder kan je alle links terugvinden naar tools en services die ik met regelmaat gebruik.

Hosting

Hosting is één van de belangrijkste fundamenten voor je website! Door de jaren heen heb ik heel wat verschillende providers getest en zelden lossen ze hun beloftes in… Snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid zijn enorm belangrijk en daarom werk ik enkel met partijen samen die hun beloftes wel inlossen.

Daarnaast heb ik het heft ook in eigen handen genomen! Voor bepaalde projecten zet ik mijn eigen hosting op waarbij ik alles onder controle heb, gaande van cloud provider tot de gebruikte technologie. Zo kan ik perfect opleveren wat er beloofd wordt.

Cloudways

Cloudways is een multi-cloud hosting provider voor allerlei PHP gebaseerde content management systemen. Geniet van enterprise hardware aan shared hosting prijzen!

Upcloud

Een toonaangevende Europese cloud provider met snelle infrastructuur en uitstekende support. UpCloud heeft 11 datacenters over heel de wereld aan zeer scherpe prijzen.

Bunny.net

Bunny.net is mijn favoriete content delivery network! Sterke prestaties aan een scherpe prijs hebben het in recordtempo de referentie op de markt gemaakt. Ontdek Bunny.net en maak je site sneller.

WordPress

Als WordPress ontwikkelaar ga je steeds op zoek naar de beste tools voor de job. Elke opdracht heeft unieke accenten of vereisten, maar toch zijn er een aantal plugins die je niet kan missen.

Bij elk project start ik met een solide basis door de juiste keuzes te maken op vlak van thema’s en plugins. Door de jaren heen is WordPress geevolueerd, maar deze plugins blijven deel uitmaken van mijn fundament.

 

Blocksy

WordPress thema’s variëren in kwaliteit en mogelijkheden, vaak levere je op kwaliteit in als je meer mogelijkheden wil… Niet met Blocksy! Tal van handige features gecombineerd met oog voor detail en snelle code.

Stackable

Stackable is een gutenberg addon met een focus op extra mogelijkheden en performantie. De extra blokken geven je meer opties. Daarnaast heb je nog een leuke template library om sneller te werken.

Elementor

Elementor is de populairste pagebuilder voor WordPress dankzij tal van handige features, diepgaande integraties en prachtige templates. Klinkt als muziek in je oren?

Pafe Piotnet

Cloudways is een multi-cloud hosting provider voor allerlei PHP gebaseerde content management systemen. Geniet van enterprise hardware aan shared hosting prijzen!

Email marketing

Emailmarketing is één van de meest succesvolle methodes om leads te genereren. Ondanks dat email niet meer zo populair is als vroeger, kan je mail gemakkelijk inzetten op verschillende manieren.

Gepersonaliseerde mails die afgestemd zijn op je doelgroep is één van de beste manieren om met regelmaat leads te genereren!

Mailerlite

Mailerlite is de perfecte tool voor KMO’s om emailmarketing effectief te maken, zonder grote kosten te maken. Personaliseer je mails, verstuur automatisch berichten of maak een nieuwsbrief in Mailerlite.

Mailersend

Mailersend is een betaalbare dienst om transactionele mails op een betrouwbare en veilige manier uit te sturen aan een lage kost.