Straffe partners

Iedereen heeft één hobby waar je jezelf helemaal in kan verliezen, voor mij is dat al even de wereld van horloges. Horloges zijn voor mij kunstwerkjes waarbij design, techniek en vakmanschap gecombineerd worden zoals in geen enkel ander voorwerp. Elke horloge vertelt een verhaal, vertelt iets meer over jezelf en waar je waarde aan hecht. Op dit stukje van de blog duik ik dieper in de wereld van horloges en breng ik je enkele reviews. Benieuwd naar meer?

Hosting

Cloudways

Cloudways is een multi-cloud hosting provider voor allerlei PHP gebaseerde content management systemen. Geniet van enterprise hardware aan shared hosting prijzen!

Privacy

Surfshark

Een virtual private network is een belangrijke schakel in het bewaren van je online privacy. Een VPN encrypteert al je verkeer zodat je ISP niet kan meekijken, maar ook andere op hetzelfde wifi netwerk. Surfshark biedt veiligheid aan een scherpe prijs!

WordPress

Blocksy

WordPress thema’s variëren in kwaliteit en mogelijkheden, vaak levere je op kwaliteit in als je meer mogelijkheden wil… Niet met Blocksy! Tal van handige features gecombineerd met oog voor detail en snelle code.

WordPress

Elementor

De populairste pagebuilder voor WordPress met gode reden! Ik ben al sinds de eerste release een grote fan van Elementor. Het bouwen van een mooie website is heel wat makkelijker met een fantastische pagebuilder die heel wat handige tools combineert mer performantie.

Cybersecurity

Virusdie

Virusdie is de beste oplossing om je website te beveiligen tegen hackers en malware. Een sterke firewall, automatische malwareverwijdering en virtuele patching maken het bijna onmogelijk om je website te hacken. Klaar voor de ultieme beveiliging voor je website?

WordPress

Leadfeeder

Meer leads uit je website halen? Leadfeeder is de tool voor b2b georiënteerde organisaties! Leadfeeder identificeert bedrijven aan de hand van hun ip-adres en toont hun activiteit netjes in hun gebruiksvriendelijke interface.

Al naar de blogposts gekeken?