Partners

Betrouwbare partners zijn een grote aanwinst voor iedereen, daarom dat ik door de jaren heen met heel wat verschillende partijen heb gewerkt om de beste eruit te halen! Het onderstaande lijstje hebben hun waarde bewezen door uitstekende resultaten en fantastische dienstverlening.

Infrastructuur

Cloudways

Cloudways

Cloudways is een multi-cloud hosting provider voor allerlei PHP gebaseerde content management systemen. Geniet van enterprise hardware aan shared hosting prijzen!

Vultr

Vultr

Vultr is een cloud provider met 17 datacenters op geografisch belangrijke locaties. Ze voorzien solide hardware voor de beste performantie aan betaalbare prijzen.

Cloudways

UpCloud

Een toonaangevende Europese cloud provider met snelle infrastructuur en uitstekende support. UpCloud heeft 11 datacenters over heel de wereld aan zeer scherpe prijzen.

Vultr

Digital Ocean

Een betrouwbare cloud provider gekend voor stabiliteit en degelijkheid. Digital Ocean biedt tal van oplossingen voor apps en websites over de hele wereld te hosten.

Bunny.net

Bunny.net

Bunny.net is mijn favoriete content delivery network! Sterke prestaties aan een scherpe prijs hebben het in recordtempo de referentie op de markt gemaakt. Ontdek Bunny.net en maak je site sneller.

WordPress Gutenberg

Blocksy

Blocksy

Blocksy is en uniek WordPress thema dat vrijheid in design combineert met snelle laadtijden. Geoptimaliseerde code en conditional asset loading maken het een musthave voor je volgende WordPress project.

Stackable

Stackable

Stackable is een gutenberg addon met een focus op extra mogelijkheden en performantie. De extra blokken geven je meer opties. Daarnaast heb je nog een leuke template library om sneller te werken.

Qubely

Qubely

Qubely is een gutenberg addon met focus op designmogelijkheden. Unieke features zijn animaties, contactformulieren en enkele andere widgets. Daarnaast is er een prachtige template library waarmee je snel aan de slag kan!

WordPress Forms

Fluent Forms

Fluent Forms is één van de beste oplossingen op vlak van formulieren voor WordPress. Je krijgt tal van velden, conditionele voorwaarden en integraties met andere platformen.

Piotnet Forms

Piotnet Forms is een nieuwe speler die zich focust op complexe formulieren. Dankzij integraties met tal van plugins, platformen en API’s kan je bijna met alles een koppeling maken. Piotnet Forms is de oplossing voor je complexe formulieren.

WordPress Elementor

Ultimate Elementor

Een handige add-on voor Elementor met een focus op performantie en functionaliteit. Ontdek unieke widgets met focus op seo en gebruikservaring.

Pafe Piotnet

De oplossing voor complexe formulieren te bouwen in Elementor. Pafe Piotnet zorgt ervoor dat bestaande widgets meer mogelijkheden hebben en je functioneel meer kan bereiken.

Overige

Surfshark

De dag van vandaag kan je best gebruik maken van een VPN, zeker als je gebruik maakt van een openbare wifi. Een VPN encrypteert je data waardoor je gegevens moeilijker gestolen worden, trackers je niet kunnen volgen en zoveel meer.

Integrately

Op zoek naar een handige manier om meerdere apps met elkaar te laten communiceren. Integrately is een betaalbaar alternatief voor Zapier met een ruime selectie aan integraties, heel wat kant-en-klare zaps en webhooks.

Workspace

Google Workspace is het alternatief voor Microsoft 365. Workspace biedt je alle nodige tools om je bedrijf digitaal te laten gaan, gaande van opslag tot videocalls. Ontdek de verschillende pakketten en configuraties om samenwerken binnen jouw bedrijf makkelijker te maken.