Partners

Straffe resultaten bereik je zelden alleen!

Sterke samenwerkingen leiden tot betere resultaten, daarom dat ik al enkele jaren vertrouw op een select aantal partners. Alle genoemde partners gebruik ik zelf voor het grootste deel van de websites die ik maak. Doorgedreven gebruik en uitgebreide testing zorgen ervoor dat ik deze met het volste vertrouwen kan aanraden.

Cloudways

Straffe cloud hosting die je ongekende performantie geeft aan een fractie van de prijs! Kies je favoriete cloud provider en ervaar een snellere site.

Group 6Created with Sketch.

Blocksy

Een WordPress thema dat alle 'best practices' gebruikt op vlak van snelheid leek tot voor kort onbestaande, tot Blocksy er kwam!

Stackable

Extra blokken voor Gutenberg met enkele heel mooie designs die je kan importeren? Stackable is de perfecte combinatie van straffe laadtijden en sterke visuals!

Qubely

Een handige uitbreiding op Gutenberg die je niet kan missen! Qubely komt met enkele leuke toevoegingen, handige templates en straffe performantie.

Surfshark

Een VPN met tal van locaties aan een betaalbare prijs? Surfshark biedt de beste encryptie aan, tal van locaties en een onbeperkt aantal gebruikers.

Google icon

Google Workspace

Nood aan een professioneel mailadres, enkele handige office apps en cloud opslag? Google Workspace beidt je alles aan een scherpe prijs!

Leadfeeder

Meer halen uit je website? Leadfeeder toetst je websitebezoekers af tegen een grote database van bedrijven. Je krijgt te zien welke bedrijven je website bezoeken zodat je proactief aan de slag kan.

burnermail copyCreated with Sketch.

Burnermail

Op zoek naar een makkelijke manier om je mailadres privé te houden en spam in je mailbox te stoppen? Burnermail geeft je mailadressen die je makkelijk kan uitschakelen.

Malcare

Cybersecurity is belangrijker dan ooit, zeker als je website gevoelige data bevat! Malcare is simpel om op te zetten, makkelijk in beheer en efficiënt!

Ontdek de voordelen van Malcare Pro en hoe het je website veiliger maakt.