Jordi Driesen

Hey, ik ben Jordi Driesen, 27 jaar en al enkele jaar gepassioneerd door fotografie. Ik heb al heel mijn leven interesse in straffe beelden, vroeger waren dat de filmklassiekers zoals ‘The Godfather’. Beelden die een unieke stijl hebben, of authentiek zijn, hebben me altijd aangesproken…

Toch besteedde ik vroeger niet veel aandachts aan foto’s. De eerste keer dat ik op een andere manier naar foto’s en beelden begon te kijken, was tijdens mijn opleiding digital media management. Eén van de lessen ging over de storytelling en de impact van beelden. Mijn interesse om te vertellen met beelden werd aangewakkerd, maar er zelf mee aan de slag gaan, was nog niet aan de orde.

Fast forward en enkele jaren later en ik ben elke dag met fotografie bezig! Elke dag ga ik op zoek naar nieuwe plaatsen, leer ik nieuwe technieken of bestudeer het werk van andere fotografen. Fotografie is  uitdagend omdat je met zoveel dingen rekening moet houden en je zelf nooit alle controle in handen hebt. Alhoewel ik een klein beetje last heb van ocd, is net de oefening van controle uitoefenen en het laten gaan, dat wat me zo aanspreekt in fotografie.

Crunching
the numbers

Fotografie en verhalen in nummertjes uitdrukken is niet gemakkelijk, maar om je een idee te geven van mijn parcours ga ik er toch enkele cijfers bijhalen!

0
camera's
0
lenzen
0
TB aan foto's