• Home
  • ||
  • 001: Done is better than perfect!

De trein gaat eindelijk vertrekken! Na vele dagen na te denken hoe ik alles zou aanpakken, tientallen redesigns van de website en twijfelen welke richting ik met mijn blog zou uitgaan, is hier eindelijk de eerste post. Maar waar gaat die eerste post nu net over?

Deze post gaat over de ‘creator’ die me wist te inspireren om minder te denken en meer te doen, Peter McKinnon. Voor zij die Peter Mckinnon niet kennen heb ik een korte opsomming: Canadees, fotograaf, videograaf en bangelijke content creator. Op 9 maanden tijd is Peter McKinnon naar meer dan 1,5 miljoen abonnees op Youtube gegaan en meer dan 600.000 volgers op Instagram. Hoe heeft hij dit gedaan? Door gewoon zichzelf te zijn en super content te maken.

Kaai | Jordi Driesen

Nu naar de titel van de blogpost, het is een quote die Peter vaak gebruikt en die sinds kort ook relevanter is geworden voor mij. Ik ben een denker, iemand die over alles 1000 keer gaat vooraleer actie te ondernemen. Dit maakt dat ik vaak niet start met een project. Toen hij zijn visie achter de quote vertelde en waarom doen belangrijker is dan te streven naar perfectie heb ik besloten te posten. Wat ga ik posten? Mijn passie is fotografie, steden verkennen, lekker eten en de online wereld. Ik ga me niet beperken tot één thema op mijn blog, en wil dan ook sterke content naar buiten brengen met sterke beelden die je weten te inspireren.

Waarom start ik nu? Beetje het verhaal van ‘Do what you preach’. In mijn job als online marketeer vertel ik altijd dat online content creators de nieuwe media zijn en dat je mee moet zijn en ervaren hoe de dingen in zijn werk gaan. Daarnaast is dit voor mij een manier om mijn passie, inzichten en verhalen te delen met anderen in de hoop hen te inspireren zoals Peter McKinnon mij heeft geïnspireerd!

So be ready for more to come!