Curriculum Vitae

Mijn werkervaring

De laatste 5 jaar ben ik aan de slag gegaan bij toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren. Overal had ik een andere uitdaging op vlak van digital marketing en andere verantwoordelijkheden.

Inbound Marketing Lead

Cheops technology

Bij Cheops Technology neem ik de voorkant van de marketing funnel onder handen. Concreet betekent dit dat ik me specialiseer in SEO, SEA, inbound marketing en rapportage van deze onderdelen.

Digital Marketeer

VanRoey.be

Bij VanRoey.be was ik verantwoordelijk voor het uittekenen en implementeren van de digitale strategie. Hierbij neem ik alle verschillende aspecten in handen, gaande van SEO tot Social Media Advertising.

Digital Marketing Consultant

Juneau Cayenne

Bij Juneau Cayenne had ik een adviserende en uitvoerende rol m.b.t. digitale projecten van klanten zoals Janssen Farmaceutica, Health House en andere bedrijven in de farmaceutische sector.

0
Behaalde certificaten
0
Straffe websites
0
aan Google Ads

Mijn opleidingen

Studeren heb ik wel even gedaan… Laten we zeggen dat ik liever aan de slag ging dan uren achter de boeken te zitten. Desondanks heb ik enkele mooie diploma’s behaald waar ik trots op ben.

Thomas More

Digital Media Management

De ideale opleiding om je helemaal klaar te stomen voor de digitale wereld! Geen enkele topic die niet aan bod komt, les van experts uit het veld en een lange stage om een deftige eerste ervaring op te doen!

Thomas More

Marketing & Sales

De fijne kneepjes van sales, marktonderzoek en meer… Helaas was het aandeel van digitale markketing te klein, dus daarom de tweede bachelor.

0
Gemiddelde laadtijd
0
Pagespeed Score
0
Geblokkeerde bots

Mijn certificaties

Google icon

Google Ads certified

Google Analytics icon

Google Analytics certified

Microsoft icon

Microsoft Ads certified

HubSpot icon

Hubspot certified

Yandex icon

Yandex certified

Codecademy icon

Codecademy certified