Benieuwd naar mijn cv?

Groot gelijk! Wie wil er nu niet zo’n straffe digitale alleskunner in huis halen. Na enkele jaren achter de schoolbanken, waar ik me verdiepte in de wereld van marketing, heb ik ondertussen al wat jaren ervaring op de teller. Sinds de start van mijn professionele carrière verdiep ik me in de wereld van online marketing, voornamelijk in B2B bedrijven. Benieuwd naar meer?

The Gurkin

Mijn werkervaring

De laatste 5 jaar ben ik aan de slag gegaan bij toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren. Overal had ik een andere uitdaging op vlak van digital marketing en andere verantwoordelijkheden.

Hillewaere groep | apr 2022 - heden

Growth marketeer

Als growth marketeer implementeer ik martech en procedures die marketing schaalbaar maken. Steeds op zoek naar de beste manieren om efficiënter marketing te voeren op schaal.

Cheops Technology | jan 2021 - apr 2022

Inbound marketing lead

Bij Cheops Technology neem ik de voorkant van de marketing funnel onder handen. Concreet betekent dit dat ik me specialiseer in SEO, SEA, inbound marketing en rapportage van deze onderdelen.

Daarnaast ga ik regelmatig op pad met een camera in de hand om content te creëren voor de sociale kanalen.

VanRoey.be | mei 2018 - jan 2021

Digital marketeer

Bij VanRoey.be was ik verantwoordelijk voor het uittekenen en implementeren van de digitale strategie. Hierbij nam ik alle verschillende aspecten in handen, gaande van optimalisaties aan de website, advertentiestrategieën en meer.

Juneau Cayenne | aug 2017 - mei 2018

Digital marketing consultant

Bij Juneau Cayenne had ik een adviserende en uitvoerende rol m.b.t. digitale projecten van klanten zoals Janssen Farmaceutica, Health House en andere bedrijven in de farmaceutische sector.

Mijn opleidingen

Studeren is nooit mijn favoriete tijdverdrijf geweest… Ik ben voor praktische ervaring en leren door een sprong in het diepe te wagen, desondanks heb ik toch wel wat jaren achter de schoolbanken gezeten om enkele mooie diploma’s te behalen.

Thomas More

Communicatiemanagement - Digital Media Management

De ideale opleiding om je helemaal klaar te stomen voor de digitale wereld! Geen enkele topic die niet aan bod komt, les van experts uit het veld en een lange stage om een deftige eerste ervaring op te doen!

Thomas More

Bedrijfsmanagement - Marketing

De fijne kneepjes van sales, marktonderzoek en meer… Helaas was het aandeel van digitale markketing te klein, dus daarom de tweede bachelor.

Mijn certificaties

Levenslang blijven leren is een zinnetje dat je vaak hoort, zeker in de wereld van digitale marketing! Om mijn vaardigheden en kennis op peil te houden, duik ik regelmatig in de boeken om nieuwe tools te leren kennen of mijn kennis op te frissen.

Google Ads icon

Google Ads

Google Analytics icon

Google Analytics

Microsoft Bing

Microsoft Ads

HubSpot icon

Hubspot

SemRush

Yandex icon

Yandex

Codecademy icon

Codecademy

EASA drone operator

Astra Security

Tools die ik beheers

De juiste tools in de vingers hebben, maakt dat je sneller aan de slag kan en resultaten neerzetten. Ik daag mezelf regelmatig uit om nieuwe tools onder de knie te krijgen.

Google icon

Google Ads

Google Analytics icon

Google Analytics

Microsoft Bing

Microsoft Ads

HubSpot icon

Hubspot

ActiveCampaign

MailChimp

Mailchimp

MailerLite

SendInBlue

Google Tag Manager

Google Tag Manager

Google Optimize

Google Optimize

Google Search Console

Google Search Console

leadinfo-logo-1

LeadInfo

LinkedIn

LinkedIn Ads

Facebook icon

Facebook Ads

Instagram icon

Instagram Ads

Reddit icon

Reddit Ads

Logo/patchstack/Logomark

Patchstack

Hotjar

Microsoft icon

Microsoft Clarity

Zapier icon

Zapier

Adobe Lightroom Classic

Adobe Lightroom

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro

Affinity Publisher

Affinity Publisher