Alles over wordpress, digitale marketing en meer...

Boldandgutsy
.agency

Bold and Gutsy

Een sterke online aanwezigheid is steeds belangrijker aan het worden, iets wat ik je als online marketeer kan verzekeren. Helaas is het voor velen nog moeilijk om de juiste stappen te nemen naar een sterke aanwezigheid. Begrijpelijk, omdat de online wereld complex is, er heel veel opties zijn en alles continu veranderd. Om je te helpen, hebben we deze blog begonnen waar je handige tips & tricks kan leren over een heleboel onderwerpen!

WordPress & webdesign

WordPress is ‘s werelds meest gebruikte platform om websites te bouwen. Ongeveer 30% van alle websites draaien op WordPress, dat maakt het een populaire keuze voor veel bedrijven. Toch is WordPress een complex systeem met een hele hoop mogelijkheden waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Voor jullie hebben we tutorials, tips en reviews van populaire thema’s en plugins. Zo kan je beginnen met een goed framework dat je gegarandeerd resultaten geeft. Onderaan hebben we alvast enkele van onze partners vernoemd die je waar voor je geld geven!

Digital marketing

Digitale marketing is een verzamelterm voor een groot aantal verschillende disciplines, de k maar aan social media, online adverteren, zoekmachineoptimalisatie en veel meer! Een brede term die dus heel wat bevat en heel wat verwarring met zich meebrengt…

In de blogs gaan we dieper in op alle disciplines, geven we je enkele handige tutorials en tips om nog betere resultaten te boeken. benieuwd naar hoe je aan de slag gaat met digitale marketing of je nog stappen kan zetten? Dan is deze blog de jusite plek voor jou!

Hosting & security

Zoals een huis moet je online aanwezigheid ook sterke fundamenten hebben. Voor websites is het belangrijk om te beginnen met een betrouwbare hostingpartij die bovendien ook performant is.

Vaak moet je een keuze maken tussen goedkoop met slechte prestaties of duur met goede prestaties. Gelukkig zijn er ook opties die je beide geven voor een mooie prijs, of wil je misschien zelf je hosting opzetten en beheren.

Onze partner Cloudways maakt het makkelijk om je hosting op te zetten en we hebben nog enkele bonustips om er het meeste uit te halen. Daarnaast hebben we ook enkele tutorials die je leren hoe je cloud hosting opzet en zelf aan de slag aan de salg te aan met cloud providers!

Blog

5 tips om je WordPress website beter te beveiligen!

Cloudways, de beste hosting voor iedereen?

Partners

Cloudways

Managed hosting en een eigen cloud server aan een betaalbare prijs? Cloudways is de beste optie voor jou! Gemakkelijk in gebruik en beter dan shared hosting.

Cloudflare icon

Bunny CDN

Een content delivery network is onmisbaar voor elke website die betere prestaties nodig heeft. Bunny CDN is in recordtempo het cdn geworden voor betere prestaties aan een scherpe prijs.

Astra

Het populairste WordPress thema en met goede reden! Een van de snelste thema's met heel wat handige opties!

Group 3Created with Sketch.

Runcloud.io

Makkelijk je eigen cloud server beheren? Runcloud biedt je ongelofelijk gebruiksgemak en enterprise features!

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

SEOpress

Een SEO plugin die je alles geeft wat je nodig hebt, gaande van metadata aanpassen tot structured data toevoegen. SEOpress is de all-in-one oplossing!

logoCreated with Sketch.

Malcare

Een lichtgewicht firewall en management platform voor WordPress. De ideale combinatie tussen beveiliging en onderhoudsgemak!

Bing icon

Schema.pro

Structured dat is de manier om op te vallen in de zoekresultaten en bezoekers naar je website te trekken! Ontdek hoe makkelijk dit is met Schema.pro.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Astra Security

Een krachtige firewall die je website beschermt tegen ongewenste indringers en malware verwijderd? Astra dot het voor WordPress, Magento en meer!

WordPress icon

Shortpixel

Optimaliseren van afbeeldingen en in een modern formaat serveren is nooit makkelijker geweest. Shortpixel optimaliseert je afbeeldingen op je server of via hun eigen Content Delivery Network.

Contact